Tule kehittämään Folktapahtuma Jutajaisia!

Haetaan projektikoordinaattoria Folktapahtuma Jutajaisiin

Suomen Nuorisoseurat ry hakee määräaikaiseen työsuhteeseen projektikoordinaattoria Taike-rahoitteiseen Jutajaiset kylillä – hankkeeseen. Hanketyötä tehdään Rovaniemellä sekä alueen lähikylillä. Jutajaisilla on pitkä historia Lapin omana folktapahtumana, tapahtumatuotannossa teemme vahvaa yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa. Projektikoordinaattorin työtehtävänä on kehittää ja tuottaa kulttuuritapahtuma Jutajaiset vuodelle 2023 sekä erityisesti painottaa tapahtumatuotannossa kylätapahtumia. Työsuhde on määräaikainen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.11.2023 saakka.

Jutajaiset on 1970-luvulta asti juhlittu kesätapahtuma, jonka historia on moninainen – pienistä maakuntatapahtumista kasvoi kansainvälinen ja monikulttuurinen festivaali. Viime vuosina Jutajaiset on järjestetty Rovaniemi-viikon yhteydessä ja tänä vuonna yhteistyössä on myös Valtakunnalliset kotiseutupäivät. Tapahtuman ohjelma on suunnattu lapsista vanhuksiin ja ohjelmaa järjestetään niin kaupungissa, kuin harvaan asutuilla kylillä.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Jutajaiset kylillä -kulttuuritapahtuman järjestämisen avuksi toimintamalli, joka mahdollistaa tapahtuman vuosittaisen järjestämisen. Toimintamallin avulla tapahtumaa kehitetään niin, että tulevaisuudessa kylien toimijat, kyläyhdistykset ja järjestöt ovat itse aktiivisessa tapahtumatuottajan roolissa. Suomen Nuorisoseurat ry koordinoi tapahtumatuotantoa, kouluttaa kylien toimijoita, yhdistää toimijoita keskenään, sopii yhteistyökumppanuuksista ja ohjaa tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä.

Projektikoordinaattorin tehtäviin sisältyy tapahtumatuottamista, viestintää, koordinointia, verkostotoimintaa, kehittämistä, sisällön tuottamista, vapaaehtoisten johtamista sekä hallinnollisia tehtäviä. Projektikoordinaattorin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alueen hyvää kulttuurialan tuntemusta. Odotamme myös valittavalta työkokemusta tapahtumien suunnittelusta ja tuottamisesta, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, digitaalisen maailman perustyökalujen hallintaa ja nopeaa omaksumiskykyä sekä sosiaalisen median perustuntemusta. Työotteen toivomme olevan joustava ja innovatiivinen sekä sinulla on kyky itsenäiseen työotteeseen. Työ sisältää myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, sillä työ edellyttää liikkumista. Valittavalla henkilöllä voi olla työtehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kulttuurituottajan tutkinto.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työtä tehdään Rovaniemen toimipisteestä käsin, mutta sitä on mahdollista tehdä soveltuvin osin etänä. Tehtävään valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Viikoittainen työaika projektikoordinaattoriolla on 36,25 tuntia ja palkka noin 2600 euroa työkokemuksesta ja koulutuksesta riippuen. Työehtosopimuksena järjestössä noudatetaan Paltan ja Jytyn välistä yleissopimusta.  

Hakeminen: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään perjantaina 30.11.2022 sähköpostitse osoitteeseen rekry@nuorisoseurat.fi. Hakemusviestin aiheeksi tulee laittaa projektikoordinaattori, Jutajaiset kylillä. Haastattelut järjestetään 7.-8.12.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella puhelimitse p. 0400 530 598 toiminnanjohtaja Elle Syväjärveltä. Puhelintiedustelut varmimmin ke 16.11. klo 9-15 ja ti 22.11. klo 9-15 ti 25.11. klo 9-15.

Elle Syväjärvi
toiminnanjohtaja, Lapin aluetoimisto
p. 0400 530 598

  • by Elle
  • |
  • 15.11.2022

Elle